Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

lunes, 4 de julio de 2011

Banc de llet materna per a nadons prematurs

Ens ha semblat interessant proporcionar-vos aquesta informació. Considerem que no hi ha res millor que donar-li la pròpia llet de la mare al nou vingut i si és prematur encara més, però en alguns casos quan no pot ser així: sempre millor llet materna d'un banc de llet que no pas la llet de vaca maternitzada sobretot i especialment pels nadons prematurs.

En el programa L'entrevista de TV3 tot això ho explica Gemma Valeta, directora del Banc de Llet del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, aquí teniu l'enllaç:
Banc de llet materna per a nadons prematurs

Recordo l'experiència d'una mare que el seu nadó va néixer prematurament. Ella cada dia anava a l'hospital a donar-li el pit i la escalfor del seu cos durant el temps que li permetien perquè el nen estava a la incubadora.
Passat el període necessari per que el nadó ja pogués sortir de la incubadora i fos donat d'alta de l'hospital, aquest petitó no va tenir cap problema de salut i no va haver de ser reingressat cap vegada, a diferència de la majoria de prematurs que varen néixer en els mateixos dies i que havien set alimentats amb llet preparada ("de farmàcia") que varen d'haver de reingressar (alguns més d'una vegada) per problemes respiratoris.

Gràcies a la Mònica i a la Montse per aquesta informació.

Equip Vademames

No hay comentarios:

Publicar un comentario