Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

martes, 17 de abril de 2012

Entre lactàncies i bolquers

Per a la setmana del 23 al 27 d'Abril tenim previstes dos activitats:

El proper dimarts 24 d'abril estarem a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, de Taradell, a les 18:00 h amb la Xerrada "Com aconseguir un alletament matern amb èxit".
Per les futures mares que encara no han alletat mai, per les que ja son mares però tenen problemes amb la lactància materna, per les que ja son mares però no han donat mai el pit i volen donar-li al segon fill, pels futurs pares i companys de la seva dona que volen saber i comprendre... per tothom que tingui interès en el tema, us oferim un cicle de xerrades gratuïtes sobre lactància materna que iniciem a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Hi esteu convidades i convidats...


I el dijous 28 a les 18:00 h estarem a l'Espai Cultural de Balenyà amb la xerrada "Tinc pipí!", on parlarem sobre diferents sistemes d'higiene infantil (bolquers de roba, convencionals, comunicació de l'eliminació), les fites maduratives que assoleix l'infant per controlar els esfínters i com podem acompanyar a nens i nenes en tot el procés.




I us recordem que les inscripcions per al Curs d'Actualització en Lactància Materna per a Professionals ja estan obertes. Podeu trobar més informació aquí


Esperem que us engresquin les nostres propostes. Us esperem! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario