Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

miércoles, 4 de abril de 2012

1er Cercle de Lectura: El Son dels infants

Ens preocupa el son dels nostres infants? És normal que es despertin sovint quan son bebès? I quan son més grans? Els hem d'ensenyar a dormir? Quins son els cicles naturals de son dels petits? I dels adults? Quins son els problemes de fons? Ens prenen el pel? Quins son els nostres tabus i les nostres creences sobre el son? En quin tipus de societat vivim? Tenim conciliació familiar-laboral? Anem estressats i cansats?
Tots aquests temes i més es tractaran al cercle de lectura sobre El son dels infants que ofereix la Biblioteca de Centelles a través de Vademames.
Es tracta de comentar els continguts de quatre llibres que tenen diferents enfocaments respecte el son dels infants. No cal que els participants es llegeixin sencers els quatre llibres, simplement son la base del què treballarem per aprofundir en el tema, poder parlar-ne i descobrir coneixements i recursos que ens poden ser de gran utilitat.


EQUIP VADEMAMES

No hay comentarios:

Publicar un comentario