Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

lunes, 31 de diciembre de 2012

Activitats primer trimestre 2013

Aquesta és la planificació de bona part de les activitats que tenim previstes per aquest primer trimestre. Tot i això n'hi afegirem alguna més que creiem que sigui interessant d'oferir-vos o segons demanda. Per això anirem anunciant cada una de les nostres activitats amb antelació tant en aquest bloc com a la nostra web i al facebook.

Us recordem que si hi ha alguna activitat que vulgueu regalar ho podeu fer a través dels nostres "Vaderegal" en el que podeu regalar qualsevol de les activitats anunciades o inclús una sessió personalitzada.

Aquí teniu la planificació trimestral i de sota un model de "Vaderegal", podeu informar-vos-en per correu o als nostres telèfons.

(Cliqueu a sobre per veure-ho més gran)



No hay comentarios:

Publicar un comentario