Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

martes, 6 de marzo de 2012

Taller de moixaines, cançons i jocs de falda

Dedicar un temps als nostres fills i a nosaltres mateixos/es jugant, cantant, rient en contacte físic i a través de la veu sol ser una experiència màgica i divertida... passant una bonica estona amb els nostres petits recordem, revivim moments de la nostra història com a infants, i alhora reforcem els llaços amb ells.


Amb les moixaines i els jocs de falda es treballen moltíssims aspectes:
la comunicació vebal, l'expressivitat de la veu cantada, la rima, la comunicació corporal, el tacte, la coordinació motriu, l'afecte, la pulsació, el ritme, la confiança en l'adult, l'expressivitat la cara, la comprensió del text, la localització i conscienciació d'una part del cos, la segmentació corporal, la sensibilitat física, la complicitat, l'espera pacient, la inhibició del moviment d'una part del cos, el control i la disciplina corporal, la expectació, la postura corporal del nen i de l'adult, la relaxació, l'equilibri, les abdominals, la pulsació, la comunicació visual, la il·lusió, la màgia de veure aparèixer i desaparèixer coses, l'associació d'un so a l'aparició de la imatge, l'associació d'un text a uns moviments concrets, la memòria, la imitació, el tempteig a l'hora d'encertar.
No es pot demanar més oi?

Equip Vademames

No hay comentarios:

Publicar un comentario