Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

martes, 20 de diciembre de 2011

Un regal original i alternatiu. VADENADAL, VADEREGALS,.. VADEMAMES!‏

Aquest nadal, regaleu Vademames!
Són festes de celebrar, compartir i regalar. Vademames us proposa un present original: serveis útils a les mares, pares i infants petits.
Podeu comprar un val per serveis de la nostra cooperativa, amb validesa d'un any, escollint entre tota la oferta del 2012, que podreu imprimir a casa, venir a buscar els matins a l'Espai Cultural de Balenyà o demanar que us l'enviem per correu postal.

Alguns exemples de vals regal són:

La oferta de vals regal és:

Jocs de falda per nadons: 1 mes (4 sessions) 13 €, o 3 mesos 33 € (10% de descompte)
Grup de criança per a infants fins a 3 anys: 1 mes (1 sessió) 7 €, o 3 mesos 18 €(10% desc)
- Xerrades bàsiques sobre salut i criança (a escollir entre la oferta de tot l'any): 3 xerr. 15 €.
Suport domèstic i acompanyament en el postpart (3 hores): 48'50 €

També podeu escollir qualsevol servei de la nostra oferta habitual, fer combinacions de serveis o si preferiu que sigui la persona receptora qui esculli el seu regal, fer un val per un import econòmic determinat o regalar un carnet de soci/a.
Recordem que les famílies sòcies tenen un 5% de descompte per activitat i 15% per subscripció trimestral.

Com comprar els vals?

- Envieu-nos un correu electrònic a Vademames@gmail.com o truqueu-nos als telèfons 931166986 - 674119363, especificant quin és el regal que voleu fer, el vostre nom i el nom de la persona destinatària del regal.
- Feu l'ingrés de l'import que us confirmarem al correu al número de compte bancari que us facilitarem o porteu-nos els diners a l'Espai Cultural de Balenyà.
- Un cop realitzat l'ingrés procedirem a l'entrega del val, podeu passar a buscar-lo ja imprès, us el podem enviar per correu postal o l'enviarem per correu electrònic per què l'imprimiu vosaltres mateixos.

Aquest nadal, regaleu Vademames! I després també!


Equip de Treball de Vademames
Horari oficina: de dilluns a divendres de 9.15 a 12.15h. 
Tfn: 931166986 / 674119364
Telèfon d'orientació sobre alletament matern de 9 a 21h: 674119363 (urgències 24h)

No hay comentarios:

Publicar un comentario