Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

sábado, 19 de noviembre de 2011

Pautes per aconseguir un alletament exitós

Us recordem que el proper dimarts 22 us oferim una nova xerrada, aquesta vegada parlarem de quines pautes son recomanables per tenir un alletament exitós. És important tenir quatre idees bàsiques sobre alletament abans de tenir el nostre fill i saber què és el que beneficia un alletament amb èxit i el que el dificulta sobretot en el delicat moment inmediat després del part. I després com continuar a casa.
Respecte a aquest tema hi han molts tòpics erronis que cal desmentir y es important deixar-se portar per l'instint i el desig d'un acte tant natural com l'alletar en el que una de les coses més importants és que la mare estigui relaxada i tranquila.

No hay comentarios:

Publicar un comentario