Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

jueves, 7 de abril de 2011

Projecte Vademames

Els objectius del nostre projecte son:
1.  Crear una comunitat de mares, un espai social d’intercanvi d’experiències per donar suport a les mares i a les seves famílies en el procés de criança dels fills/es, en tots els canvis que impliquen la maternitat en la dona, tant a nivell personal, com de parella o amb l’entorn social i professional.
Això permetrà recuperar la transmissió vertical mare/pare-fill/a en els aspectes relacionats amb la criança, amb l’educació en valors, i amb el respecte a l’entorn natural proper.
2.  Promoure la salut comunitària fomentant la salut de les mares, els fills/es i tota la gent que ens envolta, prenent com a base de la salut l’alimentació física, emocional i espiritual i l’alletament natural com a la màxima expressió de la salut (nutrició, amor i espiritualitat).

No hay comentarios:

Publicar un comentario